Gi kartais būna
taip – pasižiūri į gražų ir skanų paveikslėlį ir pagalvoji „Noriu!“. O kai tam, kad
įgyvendintum tą Noriu tereikia kelių
ingredientų bei poros minučių?
Skrebučiai mums
be galo patiko. Melynės + mėtos – naujai atrastas tobulas derinys. Rikotos
švelnumas, duonos traškumas, uogų sultingumas... Švelnu, lengva bei itin
vasariška.
Skrebučiai su
rikotos sūriu, melynėmis bei mėtomis
pagal šią nuotrauką
duonos, tinkamos
skrudinti (originale ciabatta, bet mums ji nelabai patinka)
šviežios rikotos
melynių
skysto medaus
(naudojau agavos sirupą)
šviežių mėtų
Recepto, manau,
nereikia. Duoną paskrudiname, uždedame rikotos (nesaldintos), mėlynių, kapotų
metų lapelių bei apšlakstome medumi/sirupu. Mėgaujamės.
Skanių pusryčių!
Dažnai genialu tai, kas paprasta :)
AtsakytiPanaikintiAr čia tikrai mėlynės? Man jos panašesnės į šilauoges : )
AtsakytiPanaikintiIndre, tikrai taip. Jokių mandrumų ir laiko gaišaties, o skanuu... :)
AtsakytiPanaikintiSerpent, greičiausiai šilauogės, nes net nežinau, ar jukėjui yra mėlynių. Bet skonis kaip tikrų, užtat taip ir užvadinau :)
Šilauogės (bent jau man) daug skanesnės už mėlynes :) O Lietuvoj tai ir kaina smarkiai skiriasi. Turgely mėlynių litrą pirkau už 6 litukus, o šilauogių - už 20. Ir kažkodėl įtarių, kad pastarųjų origin yra ne kas kita, o Polandija :)
PanaikintiAi, ir ką aš vis apie tas uogas - "sumuštinis" nuostabus! Išbandytas su lietuviška varške elementaris :)
Taip taip silauoges :) Morrisone akcija buvo juk, nia? ;) O jos Origin of: Poland :)) beveik is namu ;)
AtsakytiPanaikintiHaha, tą patį pagalvojus buvau :D Bet šitos britiškos, man daug kartų skanesnės už atvežtines. Kad ir beveik iš namų :))
AtsakytiPanaikintiKur ten buvai pasirašius, kad nemoki maisto fotografuoti? Man tai atrodo, kad labai moki. Labai gražu.
AtsakytiPanaikintiDalia, ačiū!
AtsakytiPanaikintiBet vis pasižiūriu į kitus blogerius ir toks baltas pavydas suima, nors tu ką :D