tag:blogger.com,1999:blog-4065279058328330624.post9093528786550603039..comments2023-06-04T17:12:12.143+03:00Comments on vanilla blonde: Čiobrelių medusJulianahttp://www.blogger.com/profile/13997362965207931944noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4065279058328330624.post-1351075024082147522011-06-21T14:26:22.888+03:002011-06-21T14:26:22.888+03:00Voleta, aš irgi nekokia minčių reiškikė, bet ačiū,...Voleta, aš irgi nekokia minčių reiškikė, bet ačiū, labai malonu :)<br />Čiobreliai laikui bėgant stiprokai nuvysta ir apdžiūsta meduje (nežinau kokiu būdu). Ir medus geras konservantas, todėl nemanau, jog turėtų greitai sugesti :)Julianahttps://www.blogger.com/profile/13997362965207931944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4065279058328330624.post-75739259698906541242011-06-20T23:26:58.919+03:002011-06-20T23:26:58.919+03:00Labai gražiai parašyta, o kai aš dar nemoku reikšt...Labai gražiai parašyta, o kai aš dar nemoku reikšt minčių žodžiais tai man kaip ištrauką iš pasakos. Tik va galvoju jei nekaitinus medaus ir palikt čiobrelius ar nesurugtu medus ?Violetahttps://www.blogger.com/profile/03519513360862668410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4065279058328330624.post-25257511985978602672011-06-04T15:32:11.121+03:002011-06-04T15:32:11.121+03:00Jurga, aš palikau, kad kvapas dar labiau sustiprėt...Jurga, aš palikau, kad kvapas dar labiau sustiprėtų :) Po poros savaičių galima ir išimti, o galima ir palikti - medus puikus konservantas :)Julianahttps://www.blogger.com/profile/13997362965207931944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4065279058328330624.post-52320638041943692442011-06-04T10:04:30.658+03:002011-06-04T10:04:30.658+03:00O čiobrelių po to nereikia išimt? Taip ir palikt m...O čiobrelių po to nereikia išimt? Taip ir palikt meduje?:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4065279058328330624.post-88450235088569450392011-06-02T16:01:43.643+03:002011-06-02T16:01:43.643+03:00Sandra, ačiū, retkarčiais aplanko įkvėpimas :)Sandra, ačiū, retkarčiais aplanko įkvėpimas :)Julianahttps://www.blogger.com/profile/13997362965207931944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4065279058328330624.post-46387122998952905492011-06-02T14:47:25.000+03:002011-06-02T14:47:25.000+03:00Labai patiko įrašas, toks šiltas ir jaukus :)Labai patiko įrašas, toks šiltas ir jaukus :)Sandrahttps://www.blogger.com/profile/13603349141089642962noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4065279058328330624.post-6847685463780813062011-06-02T12:54:36.930+03:002011-06-02T12:54:36.930+03:00Ausrra, irgi tokia mintis buvo kilusi. Po poros sa...Ausrra, irgi tokia mintis buvo kilusi. Po poros savaičių garantuotai turėtų pritraukti ir nekaitintas :)Julianahttps://www.blogger.com/profile/13997362965207931944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4065279058328330624.post-14049454769150335212011-06-02T12:47:04.558+03:002011-06-02T12:47:04.558+03:00O gal būtų geriau nekaitinti iš vis.. Sumesti šiek...O gal būtų geriau nekaitinti iš vis.. Sumesti šiek tiek daugiau šviežių čiobrelių ir paslėpti kur nors ilgėliau. Turėtų pritraukti aromato, kaip manai? Kaip tik šviežio ir skysto medaus pasirodė.. Tikrai gera idėja!Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.com