O tiems, kam trūksta džiaugsmo ir šypsenų siulyčiau pasigaminti kvapnaus gėrimo. Geriausia gelsvai oranžinio. Su mažomis saulėmis.
Ramunėlių arbata su džiovintais abrikosais ir cinamonu
2 stiklinės
šaltinis - žurnalas Хлебсоль
6-7 dideli džiovinti abrikosai (galima ir daugiau)
kupinas šaukštelis džiovintų ramunėlių (geriausia iš vaistinės, o ne skirtų arbatai)
žiupsnis cinamono
2 skiltelės citrinos/apelsino
medus/cukrus
Abrikosus, cinamoną ir ramunėles užpilkite dviem stiklinėmis filtruoto/buteliuoto vandens, užvirkite ir, išjungę ugnį, palaikykite apie 15min. Tada nukoškite, įmaišykite cukrų arba medų pagal skonį. Į stiklines dėkite citrinos/apelsino skiltelę, kelis abrikosus, užpilkite arbata. Tiekite apyšiltę arba šaltą.
Taip pat galima gaminti su šviežiais abrikosais arba abrikosų džemu.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą